Nå kan du laste ned Windows 10 versjon 14251

Den nye versjonen er ikke så spennende som versjonsnummeret tilsier.
Den nye versjonen er ikke så spennende som versjonsnummeret tilsier.

Er du Windows 10-tester kan du laste ned nok en ny testversjon med feilrettinger og ytelsesforbedringer.

Hvorfor et så stort hopp?
Denne gang har versjonsnummeret økt noe voldsomt, fra 11099 til 14251. Hvorfor dette plutselige bykset? Microsofts Gabe Aul forklarer:

«Historisk sett er kodebasen til mobil-OS-et annerledes enn på PC fordi de er utviklet av forskjellige team med forskjellige lanseringsplaner. Med Windows 10 ble vi ett team og samlet kodebasen.

Annonse

Vi startet med å endre versjonsnumrene slik at de er like, derfor har du sett nesten like builds det siste året på Windows 10 Mobile og PC, men den underliggende binærversjonen var likevel ulik.

Vi bestemte derfor å fullføre arbeidet og synkronisere byggversjonene. Fordi mobil-kodebasen brukte et høyere versjonsnummer enn til PC, så vi oss nødt til å øke versjonen til PC.»

Dette er rettet – dette kan krasje
Versjonsnummet gjenspeiler derfor ikke store endringer, det er ingen nye funksjoner, men følgende er rettet fra forrige Fast Ring-versjon:

  • Rettet feil der spill kunne krasje når man endret fra vindu til fullskjermsvisning
  • Rettet en feil med hjelpemidler som forstørrelsesglasset
  • Rettet en feil der utforskeren krasjet med DPI på 175 prosent

Du vil kanskje oppleve følgende feil:

  • Du vil kanskje se en WCClient.dll feil etter innlogging. Kjør følgende kommando i ledetekst med admin-rettigheter for å rette opp i den: schtasks /delete /TN “\Microsoft\Windows\WS\WSRefreshBannedAppsListTask” /F
  • Tilkoblings-knappen vises ikke i varselsenteret. Trykk windowsknapp – P og klikk på «Koble til en trådløs skjerm» for å rette dette
  • Minnehåndteringen er endret og du vil kanskje oppleve at apper krasjer eller oppleve andre minne-relaterte feil. Fiks dette med omstart.

 

Kilde:
Microsoft

Annonse
Annonse