– Jeg savner ikke Facebook-appen

Nettleserversjonen av Facebook kan enkelt erstatte appen.

Apples rekordomsetning i App Store er et godt bevis på at app-bruken har tatt helt av de seneste årene.

En app for alt
Det finnes apper for mer eller mindre alt i verden, noen mer funksjonelle en andre, men kan en nettleserversjon gjøre samme nytten?

Da Android Centrals Russell Holly observerte at Facebook-appen på hans Android-mobil var en av de mest ressurskrevende appene, bestemte han seg for å slette den.

Annonse

– Ikke bare forsvant ytelsesproblemene, men jeg fant også ut at jeg ikke miste noen av de viktigste Facebook-funksjonene da jeg slettet appen, skriver Holly.

Les også: – Facebook krasjet Android-appen med vilje.

Notifikasjoner
Han fortsetter å skrive at han følger flere familiemedlemmer på Facebook og at han mottar varsler hver gang de legger ut noe. Holly var ikke helt begeistret over å gå glipp av disse varslene etter å ha avinstallert appen.

– Heldigvis kan jeg faktisk motta Facebook-varsler via Chrome. Notifikasjonene dukker opp i varslingssenteret som alt annet, skriver han.

Noe mangler
Selv om hans erfaring med å fjerne appen er meget positiv, anbefaler han viderekomne Facebook-brukere å holde seg til appen ettersom nettleserversjonen har noen mangler.

– Instant Articles fungerer ikke i nettversjonen, og man vil ikke få notifikasjoner når venner sjekker inn steder. I tillegg mangler nettversjonen en auto-like-knapp i notifikasjonssenteret, konkluderer Holly.

Har du eksempler på apper som like gjerne kan erstattes av nettleserversjonen? Del dem i kommentarfeltet.

 

Kilde:
Android Central

Annonse
Annonse