Microsofts «supertastatur» kommer til iPhone

Det prisvinnende mobiltastaturet Word Flow kommer til iPhone.

Windows-telefonene har alltid vært kjent for sine gode tastaturer.

iOS og Android
Word Flow i Windows 10 Mobile er intet unntak. Det fungerer svært likt som det populære tredjepartstastaturet Swype til iOS og Android, og det støtter også norsk. Hvilket som er best, kan man diskutere i en evighet.

Uansett, Microsoft har nå sendt ut en invitasjon til en drøss med Windows-insiderne med tilbud om å få prøve en testversjon av Word Flow til iOS.

Annonse

Raskest
I mai 2014 ble Word Flow faktisk kåret til verdenes raskeste smarttelefontastatur, da studenten Gaurav Sharma bruke 18,44 sekunder på skrive følgende tekst:

«The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack humans.»

Microsoft-apper
Hvis du nylig har byttet fra Lumia til iPhone, trenger du ikke nødvendigvis å savne den gode tastaturopplevelsen – den følger etter. Selv om det allerede er flust av gode tastaturer i App Store.

Word Flow stiller seg inn i rekken med mange andre Microsoft-tjenester og apper som blir tilgjengelige på andre plattformer, som blant annet Skype, Xbox SmartGlass og Office-pakken. I tillegg er den digitale assistenten Cortana på vei.

 

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse