Hit the road Jack

Apple iPhone 7 ryktes å komme uten jack inngang.
Apple iPhone 7 ryktes å komme uten jack inngang.

I fjor høst skrev vi om at Apple hadde brukt dekknavn for å registrere merkenavnet «AirPods». Nå bruker Apple de ressursene de har fra 2014 oppkjøpet av Beats til å designe nye trådløse øretelefoner, mest sannsynlig i tide til utgivelsen av iPhone 7 senere i år. Dette markerer også Apple og Beats sitt første virkelige hardware prosjekt siden oppkjøpet.

Som vi har rapportert tidligere så vil iPhone 7 mest sannsynlig komme uten jack inngang til fordel for Lightning basert hardware. Støtte for dette har vært inkludert i iOS siden 2014, og utstyr har vært i salg en stund nå.

Trådløse EarPods
Om ryktene stemmer kommer «AirPods» til å være helt trådløse, også mellom høyre og venstre øreplugg. Det er sannsynlig at de nye øretelefonene vil komme med en form for støyreduksjon også. Det vil være nødvendig for å kunne benytte Siri, og for å øke kvaliteten på telefonsamtaler nå som mikrofonen på selve kabelen vil bli borte.

Annonse

Premium alternativ
«AirPods» kommer til å bli lansert som et premium alternativ til nye EarPods, og vil komme uten noen form for ladeport. Istedet vil de bli levert med et etui som også fungerer som ladestasjon når de ikke er i bruk. Det er antatt at disse kommer til å bli solgt separat fra iPhone 7.

Apple håper på å lansere de nye øretelefonene til høsten, men de er fortsatt under utvikling og de kan komme forsinkelser på grunn av bekymringer knyttet til batteritid. Ettersom design valgene krever to sendere, og seperate batterier så kan forvente en svært kort batteritid, under 4 timer i følge MacRumors.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse