Rykte: – iPhone 7 blir vanntett

iPhone 7 kan bli vanntett og få trådløs lading.

Ifølge ryktene planlegger ikke Apple bare å fjerne hodetelefonutgangen i iPhone 7.

Vanntett
I tillegg til å fjerne lydutgangen for å gjøre mobilen enda tynnere, planlegger Apple også å gjøre iPhone 7 vanntett, forteller kilder Fast Company har snakket med.

Helt tilbake til september i fjor ble det hevdet at Apple utforsket mulighetene med å gjøre iPhone 7 vann- og støvtett, og det var også tegn til dette i iPhone 6s.

Annonse

Les også: iPhone 7 kvitter seg trolig med kjip designplage og blir vanntett.

Trådløs lading
Fast Company skriver også at Apple planlegger å inkludere trådløs lading i den kommende iPhone-modellen. Det har tidligere blitt rapportert at Apple jobber med teknologien, men vi har til gode å se et iPhone-produkt med dette.

De vil i så fall være sent ute til festen. I september ble Nokia Lumia 920 med trådløs lading annonsert.

Hodetelefonutgang
Vi kommer ikke utenom hodetelefonutgangen, eller mangelen på en, denne gangen heller. Også Fast Company skriver at iPhone 7 vil leveres uten lydutgang og at den erstattes av Lighnting-kontakten.

Ifølge kilder de har vært i kontakt med, planlegger Apple å oppdatere brikkesettet med støykanselleringsteknologi for å fjerne bakgrunnsstøy under samtaler eller musikkavspilling.

Fast Company skriver at Lightning-EarPods ikke vil bli inkludert ved kjøp av iPhone 7, men at de vil selge støykansellerende EarPods under Beats-merket.

Les også: Opprop mot Apples fjerning av lydutgangen.

 

Kilde:
MacRumors,
Fast Company

Annonse
Annonse