«Mac App Store» er for dårlig – utvikler rømmer

Mac App Store er ikke i nærheten av å være like sømløs som App Store.
Mac App Store er ikke i nærheten av å være like sømløs som App Store.

Apple har ikke fått det helt til med Mac App Store.

Trekker program
App-biblioket er langt dårligere sammenlignet med iOS, samtidig som butikken ofte er treg og ikke klarer å oppdatere installerte programmer – totalsett leverer ikke plattformen en like god opplevelse som på iPhone.

Så mener også Bohemian Coding, selskapet bak Sketch, for nå har utviklerne faktisk trukket programmet fra OS X-butikken for å kunne gjøre det bedre.

Annonse

Dette sier utviklerne
«Vi har vurdert alternativene en stund. I løpet av det siste året har vi gjort store fremskritt med Sketch, men Mac App Store-kundeopplevelsen har ikke utviklet seg som sitt iOS-motstykke. Vi ønsker fortsatt å være en forståelsesfult og imøtekommende selskapet som er lette å komme i kontakt med – å selge Sketch direkte gjør det mulig for oss å gi deg en bedre opplevelse.

Det er en rekke årsaker til Sketch forlater Mac App Store – mange av dem, som isolert sett, ikke fører til særlig bekymring. Men det tar fortsatt minst en uke å få godkjent en app, og det er tekniske begrenseringer grunnet sandboxing og lignende. Noen av disse tingene stopper oss fra å implementere nye Sketch-funksjoner, og det er ikke mulig å tilby oppgraderings-priser.»

Er du eier av programmet følg denne veiledningen for å flytte lisensen.

Kilder:
MacRumors
Bohemian Coding

Annonse
Annonse