Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Pensjonisten Deric White hevder at Apple fjernet all data fra iPhone 5-en hans. (Ill.: Apple)

Apple skal ha slettet bildene og kontaktene hans

Nå saksøker pensjonisten dem for 65 000 kroner.

Å ta sikkerhetskopiering av mobilen sin titt og ofte kan være svært viktig. Det fikk Deric White erfare på en litt kjedelig måte.

Slettet
Etter at White mottok noen tekstmeldinger der det sto at det var noe feil med hans iPhone 5, tok han med mobilen til en Apple Store i London.

De ansatte skal ha tatt en titt på telefonen og etter hvert konkludert med at problemet var fikset. Litt senere oppdaget han at alt på mobilen hans var slettet.

– Det var etter at ansatte hadde fiklet med telefonen at de spurte om jeg hadde tatt en sikkerhetskopiering, forteller White til den engelske tabloidavisen The Sun.

Les også: Nå rettes det massesøksmål mot Apple.

Saksøker
– Tårene rant fra kona mi og jeg også begynte å gråte da jeg skjønte hva som hadde skjedd, sier den uheldige pensjonisten.

Han forteller at alle bildene fra bryllupsreisen deres, blant annet av en stor skilpadde som biter hånden hans, og lagrede kontakter fra de siste 15 årene, er borte vekk.

Nå saksøker han Apple for 5000 pund, drøyt 65 000 kroner, som kompensasjon for tapet av bildene og kontaktene. Hvis han vinner frem, planlegger han å bruke pengene på en ekstra bryllupsreise med kona.

Apple skal ha fortalt at de ikke tar ansvar for datatapet.

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: Apple, søksmål