Google vil la kundene bruke Apps for Work gratis.
Google vil la kundene bruke Apps for Work gratis.

Annonse


Slik skal Google stjele bedriftskunder fra Microsoft

Google ønsker å få flere av Microsoft og IBMs bedriftskunder over på Google Apps.

Gammel-IT
Det er Googles partnerselskaper som står for den globale kampanjen der de tilbyr kunder som «sitter fast» i enterpriseavtaler med konkurrenter, gratislinsenser for Google Apps for Work.

Når selskapets avtale går ut med den tidligere leverandøren, er det Googles avtaler som gjelder. Det koster fra 40 euro og oppover per bruker per år.

– Vi utfordrer Microsofts gammel-IT, og til og med leverandører som IBM. Deres enterpriseavtaler er gammeldagse og lite fleksible. Kundene har låst seg i lang tid, sier Ola Persson i Avalon Solutions, et partnerselskap til Google i Sverige, til IDG.

Annonse
Trues av Microsoft
Persson forteller til IDG at bruken av Google-tjenestene er kostnadsfrie så lenge kunden sitter med en enterpriseavtale med en konkurrent.

På spørsmål om kampanjen er på bakgrunn av rapportene om at Google Apps for Work sliter i konkurransen med Microsoft Office 365, svarer Persson:

– Det har vært et generelt problem for Google at kunder sitter fast i enterpriseavtaler med konkurrenter og andre leverandører som tilbyr skyløsninger. I den nærmeste fremtid kommer flere og flere kommuner og selskaper til å fortelle at de satser på Googles tjenester.

 

Kilde:
IDG

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse