Slik fungerer uBeams trådløse ladeteknologi

uBeam lover at deres teknologi virkelig fungerer.
uBeam lover at deres teknologi virkelig fungerer.

Med uBeams trådløse ladeteknologi mener vi ikke sånn de lader den elektroniske tannbørsten eller en smarttelefon.

Inntil fire meter
Nei, vi mener ordentlig trådløs lading, uten at laderen og enheten er i kontakt med hverandre. uBeam er møtt med mange skeptikere, men nå letter de litt på sløret for å motbevise de mest skeptiske.

  • Selskapet har utviklet en kraftig ultralydtransduser som kan sende og motta lydbølger på en enkelt frekvens ved 45 KHz til 75 KHz.
  • uBeam kan lade opptil flere enheter samtidig med en avstand inntil 4 meter.
  • uBeam er designet til å gi minst 1,5 watt til smarttelefoner eller sørge for at enheten ikke taper batteri ved høyt forbruk.
  • uBeam har over 30 godkjent patenter. Kjernen i teknologien er deres egenutviklede transduser som de tror kan gi mer kraft ved den riktige frekvensen enn noen andre klarer.

Mer i 2016
Selskapet forteller til TechCrunch at de både vil selge sendere og jobber med partnere for å installere senderne på offentlige plasser, som i restauranter, kafeer og hoteller. De planlegger også å selge mottakerdeksler til smarttelefoner. Uansett er dette fortsatt et stykke unna.

Annonse

uBeam kan ikke lade enheter gjennom vegger, klær eller bagger, skriver TechCrunch. Noe som vil si at laderen kanskje er mest egnet når du faktisk bruker den.

Selskapet forteller at de planlegger å vise frem demonstrasjoner av laderen i løpet av neste år.

Les også: Denne mobilladeren tar trådløs lading til en nytt nivå.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse
Annonse