Erkjenner at de ikke klarer å redde PC-Batman

Visse feil, vi vet ikke hvilke, vil aldri bli rettet i PC-versjonen av Batman: Arkham Knight.
Visse feil, vi vet ikke hvilke, vil aldri bli rettet i PC-versjonen av Batman: Arkham Knight.

Sagaen om Batman til PC fortsetter. Dessverre går dramaturgien utover kundene, og ikke helten.

Hva skjer med fler-GPU-støtte?
For spiller du spillet på Windows 10 anbefales det at du har 12GB RAM. Heller ikke komplett SLI og Crossfire-støtte har kommet på plass i oppdateringen som kom på plass denne uken.

Nå bekrefter Warner Bros. at PC-versjonen er så skakkjørt at visse ting kommer aldri til å bli rettet opp i – derfor tilbyr de igjen pengene tilbake til kunder som ikke er fornøyde.

Annonse

Du kan be om refusjon på Steam nå (innen 2016). Valve har nemlig rettet opp i en feil i sine betalings-systemer.

– Unnskyld
Dette sier Warner Bros. nå (uthevingen er vår):

«Vi er veldig lei oss for at mange kunder fortsatt ikke er fornøyde med PC-versjonen av Batman: Arkham Knight. Vi jobbet hardt for at spillet skulle leve opp til standarden du fortjener, men vi skjønner at mange av dere fortsatt opplever problemer.

For de av dere som ikke ønsker å bli refundert, skal vi fortsatt adressere problemene som vi kan rette, og snakke med deg om feilene vi ikke kan fikse.»

Hva med et plaster på såret?
Joda, spillet har blitt bedre, de kan vi bekrefte (på en Windows 10-maskin med 8GB RAM), men detaljenivået må skrus kraftig tilbake – det ser vel omtrent ut som på konsoll.

Hva med å gi de av oss som ikke ønsker en refusjon, sesongpakken gratis? Spillet er jo tross alt veldig moro når det funker.

 

Kilde:
Warner Bros.

Annonse
Annonse