Epic Games kaster seg inn i VR-fremtiden med Bullet Time.
Epic Games kaster seg inn i VR-fremtiden med Bullet Time.

Annonse


Epic Games har utviklet et spill for Oculus Rift

Under Oculus Connect 2-konferansen i Hollywood, viste Epic Games frem sitt første VR-spill.

Teleportering og bullet-time
Bullet Train er laget med Unreal Engine 4 og har støtte for Oculus Touch-kontrollere som kan vise spillerens gester i den virtuelle virkeligheten.

Epic Games nevner teleportering og bullet-time-mekanikken som de to hovedfunksjonene i spillet, og spilleren kan teleporteres til andre områder i den virtuelle verdenen ved å peke med Oculus Touch-kontrolleren.

Bullet-time er ikke en ukjent funksjon i spillverdenen og i Bullet Train lar det spillerne bremse ned tiden og unnvike innkommende kuler, men også sende dem tilbake mot fiendene.

Annonse
– Det er litt sinnssykt
The Verge, som har fått testet ut spillet, omtaler det som en av de mest avanserte og engasjerende VR-opplevelsene tilgjengelig, selv om ikke spillerne helt kan samhandle med spillet.

Årsaken til implementeringen av teleportering som den eneste måten å bevege seg, var for å forhindre at spilleren ble uvel med all bevegelsen.

– Det er ikke for alle. Du dreper personer, du teleporter, du bremser tiden. Det er litt sinnssykt. Men det er morsomt, og det er det vi ønsket å gjøre ettersom vi er et spillselskap, uttalte Epic Games’ seniordesigner Nick Donaldson til The Verge.

Les også: Windows 10-versjonen av Minecraft får VR-støtte.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse