Annonse


HTC er mer eller mindre verdiløst

Et fall på 60 prosent for HTCs aksje dette året har ført til at markedsverdien til selskapet er lavere enn kontantbeholdningen. Noe som ifølge investorer betyr at merkevaren, fabrikkene og bygningene til selskapet er verdiløse.

Usikker lagring
Nedgangen for den tidligere smarttelefongiganten startet allerede for mange år siden, og har, foruten en liten opptur i fjor sommer, bare blitt verre og verre, .

Nå som selskapet praktisk talt har null verdi, spørs det hva som skal hjelpe dem nå. Den ferske avsløringen om at HTC One Max X har lagret fingeravtrykksbiometri i en ukryptert lesbar fil og gir hackere enkel tilgang til HTC-telefonen, er ikke godt nytt for selskapet.

HTC (re)Vive?
Så spørs det om ikke VR-satsingen til HTC er det som skal til for å redde selskapet. De har slått seg sammen med spillkjempen Valve, og sammen utvikler de HTC Vive.

Annonse


Hodesettet støtter to trådløse kontrollere og følger hånd-bevegelser. Den har 90Hz-bildeoppdatering og 360 graders-bildeomkrets. Poenget med disse er ikke bare å vri hodet i en stol, men å bevege seg rundt i rommet med hodesettet på.

Utviklermodellen har allerede blitt sluppet, og forbrukerlanseringen vil skje før 2016, ifølge selskapet.

 

Kilde:
Techcrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse