Annonse


Nå skal Apple Music bli bedre

Apples opprinnelige avtale med produsentene var å ha én radiostasjon Betas 1, som spilte musikk 12 timer i døgnet. Nå ser det ut til selskapet kan opprette ytterliggere fem stasjoner.

Betaler mer enn Pandora
Da Apple Music lanserte introduserte selskapet Beats 1, en radiostasjon der innholdet styres av DJ-er. Ifølge kilder The Verge har hatt kontakt med, kan Apple utvide antall stasjoner uten å forhandle med musikkprodusentene.

– Dette betyr at Apple kan lansere en Beats 2-stasjon med hovedkvarter i Australia eller Asia, og la den spille musikk 24 timer i døgnet, sier kilden til The Verge.

Ifølge kilden gir produsentene Apple denne muligheten ettersom de visstnok betaler mer i royalties per sang enn det konkurrenten Pandora gjør.

Annonse
En god start
The Verge skriver også at musikkprodusentene er godt fornøyde med oppstarten til Apple Music, som visstnok har fått en betydelig mengde med abonnenter siden den ble lansert 30. juni.

Verdt å merke seg er at Apple Music tilbyr en gratis prøvetid på tre måneder, og det skal bli spennende å se hvor mange som fortsetter å abonnere når den tiden er omme.

 

Kilde:
Macrumors, The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse