Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Google har nok vært i mange møter med underholdningsbransjen gjennom årene, men samtalene har aldri vært kjente. Det er de ikke nå heller, men det hintes frempå i en lekket epost at Google har to ansikt når det kommer til piratkopiering og nettretttigheter. Avbilldet: Googles Sergey Brin fra den gang han ikke la igjen Google Glass i bilen. (Ill.: Corbis/Splash News/ All Over Press)

– Det var kanskje en tabbe å gi den ut så tidlig

Men Nest-grunnleggeren har fortsatt tro på Google Glass.

Den tidligere sjefdesigneren for iPod, Tony Fadell, innrømmer i et intervju med BBC at det kanskje var dumt å selge en tidlig versjon av Google Glass.

Kanskje en tabbe
Fadell uttaler at selv om Google alltid har betaversjoner av produktene sine og mottar tilbakemelding fra brukerne, er det en stor forskjell på maskinvare og programvare.

– Hvis du jobber med tjenester basert på elektroner, kan du gå raskt gå videre, teste det og modifisere det og få det gjort riktig, sier Fadell.

– Men når du jobber med faktiske atomer – maskinvare – og du er nødt til å gå via produksjonsbånd og det tar over et år eller mer å utvikle produktet, da er du nødt til å forstå hva det er, hva det prøver å gjøre og hva det ikke skal gjøre, fortsetter han.

Har fortsatt stor tro
Fadell forteller at Google ikke spurte om han ville jobbe med Glass, men at det var noe han tilbød seg å gjøre.

– Jeg sa «dette er viktig». Det kan bli like viktig som iPod og iPhone, men det kan ta tid å gjøre det riktig, avslutter Fadell.

I mars uttalte Google X-sjef Astro Teller uttalte hvorfor han tror Google Glass feilet.

 

Kilde:
9to5google, BBC

Stikkord: google glass