Annonse


Gi telefonen din MagSafe-krefter

En magnetisk strømtilkobling virket kanskje ikke veldig revolusjonerende da den først ble lansert, men Macbookens MagSafe-tilkobling har vist seg å være en genial løsning.

Fungerer som MagSafe
Det er nok nettopp det utviklerne e av Znaps magnetic adapter prøver å gjenskape for smarttelefoner. Ved å bruke et par enkle adaptere, som du kobler inn i ladekontakten på telefonen din, kan du nå koble til laderen magnetisk.

Znaps hevder at dette skal gjøre det enklere å koble inn laderen når du befinner deg på et mørkt sted, for eksempel om natten, men vi er usikre på om det i det hele tatt har vært et problem tidligere.

Det som derimot er kjekt, er at Znaps fungerer som MagSafe og liknende magnetiske ladere: drar noe eller noen i kontakten, brytes den magnetiske kontakten og telefonen din blir reddet fra en tur på gulvet og potensiell skade.

Annonse


Suksess
Znaps ser ut til å gå sin seiersgang på Kickstarter. Selskapet har fått inn over 700 000 kanadiske dollar, omtrent 4,4 millioner kroner, som er langt over målet de har satt på 120 000 kanadiske dollar.

Kilder:

Gizmodo, Kickstarter