Over og ut for Kojima?

I det som ser ut til å bli enda en spiker i kisten for Kojima, er nå navnet hans fjernet fra spillcoveret til det kommende Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. En ny versjon av omslaget som ble sluppet tidligere denne uken, bekrefter dette.

Stengt nettsiden og Twtter

Mye tyder på at samarbeidet mellom Konami og Kojima nærmer seg slutten, eller allerede er avsluttet. I mars ble Kojimas navn fjernet fra nettsiden til The Phantom Pain, og nå ser det ut til at Kojima Productions har stengt sjappa.

Både nettsiden og Twitter-kontoen til Kojima er borte, mens studioet Kojima Productions i LA har endret navn til Konami Los Angeles Studio.

Det kommende spillet i den legendariske serien blir neppe det siste, men det blir nok det siste med Kojima involvert.

Kilder:

Eurogamer, NeoGAF