Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Batman er langt fra frisk på PC. Om spillet noengang blir like bra som på konsoll er ikke godt å si. (Ill.: Warner Bros. Interactive Entertainment)

Batman-DLC utsatt på PC

Spillet må rett og slett fikses først.

Batman: Arkham Knight får DLC-en Batgirl: A Matter of Family denne uken, men det er bare Playstation 4 og Xbox One-brukere det gjelder denne gangen. 

Les også: – Warner Bros. visste at Batman var ødelagt for flere måneder siden

Ødelagt spill
De som har PC-versjonen må belage seg på å vente en god stund. Grunnen er, ikke så uventet, at spillet må fikses først. 

Som vi kunne skrive for et par uker sider en spillet stappfull av alvorlige feil. Faktisk er feilene så markante at Warner Bros valgte å stoppe salget av spillet. 

Les også: Slik skal de redde Batman

Jobber på spreng
Nå har de altså valgt å utsette DLC-en til de har fått rettet alle problemene på PC. Når den jobben er unnagjort vites ikke, men Warner Bros forsikrer at de jobber på spreng for å få det til. 

«Å adressere ytelsesproblemene på PC er fortsatt vår topp-prioritet. På nåværende tidspunkt tror vi at vi har identifisert en rekke løsninger for de større problemene som påvirket PC-versjonen. Disse fiksene blir implementert i spillet og med en gang vi har fått unnagjort egne tester, vil vi vite mer om status og progresjon. Neste uke kommer vi tilbake med en oppdatering på hvordan det går», sier Warner i en pressemelding, og beklager samtidig det som har skjedd. 

 

Kilde:
Kotaku

 

 

 

 

 

Stikkord: batman