Annonse


AMD slipper betadrivere for Windows 10

Spillere som er med i betatestingen av Windows 10, kan nå installere den nyeste versjonen av AMDs Catalyst Control Center. Versjon 15.7 har blitt lansert som en forhåndstittversjon, med støtte for Microsoft DX12 og AMDs egen FreeSync-teknologi.

Bedre ytelse

Støtte for WDDM 2.0 har blitt lagt til for Windows 10, som skal sørge for at arbeidsmengden til grafikkmaskinvaren blir lavere. Dette gjør det mulig å bytte mellom forskjellige skjermmoduser uten forsinkelse eller skjermflimmer.  I tillegg kommer oppdateringen med flere ytelsesoppdateringer som skal sørge for en mer stabil ytelse for å oppnå lavere systemtemperatur, men også lavere viftehastighet for en mer stillegående operasjon.

FreeSync

Annonse


Sist, men ikke minst fungerer nå FreeSync i CrossFire-modus, men du er avhengig av kompatible grafikkomponenter og skjerm for å få fullt utbytte av teknologien.

AMD Radeon R7 260 og høyere, desktop A-Series 7400K og høyere er støttet. Nedlastningslenke finner du på AMDs hjemmesider.

Kilder:

Windows Central, AMD

Annonse