Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kodenavn til høyre. (Ill.: Microsoftinsider)

Nye kodenavn fra Microsoft

Det ryktes om en Continuum-dokk.

Med Windows 10 mobile rett rundt hjørnet, begynner detaljene rundt tilbehøret å dukke opp. Mens vi tidligere har hørt om kodenavnene Cityman og Talkman, er det Munchkin, Valora, Murano og Ivanna/Livana nå det er snakk om. Det er bloggen Microsoftinsider.es som har avslørt kodenavnene, i tillegg har de fått tak i et bilde med beskrivelse av funksjonaliteten til produktene.

En ny dokk

Kanskje det mest interessante er Munchkin, som ifølge Windows Central er et dokkliknende tilbehør for Windows 10 mobile-enheter som vil gjøre det mulig å utnytte mulighetene med Continuum for telefoner. Tilbehøret vil fungere som en hub for tilkoblinger for USB og videoutgang for personer uten en kompatibel trådløs skjerm.

Det avhenger også at brukeren har en enhet som er kompatibel med Continuum, som krever spesiell maskinvare.

Nytt merke

Det ser også ut til at Microsoft planlegger å lansere en ny versjon av Nokia Treasure Tag, sammen med nye sporingsalternativer. Treasure Tag er en enkel sporingsenhet som er designet til å varsle eieren når dens telefon og Treasure Tag er for langt unna hverandre. Den nye versjonen, med kodenavn Valoria, skal visstnok kunne varsle hvis et objekt flyttes på.

Til sist har vi kodenavnene Murano og Ivanna/Livana som henholdsvis er en ny blåtannhøyttaler og en ny Miracast-enhet fra Microsoft. Dessverre er det ikke mye informasjon rundt disse produktene.

Kilde

Micfrosoftinsider, Windows Central

Stikkord: Continuum, Microsoft, Treasure Tag, Windows 10 mobile