Annonse


De sa at Beats bare var søppel, men glemte å fortelle deg dette

Tidligere denne måneden ble Dr. Dres populære hodesett slaktet på internett.

Lim istedet for skruer
Bakgrunnen var at selskapet Bolt hadde foretatt en detaljert demontering av det populære hodesettet, og de kom med en knusende konklusjonBeats tar snarveier der de kan for å gjøre produksjonen billigst mulig.

Blant annet kom de frem at produktet inneholdt metallvekter bare for å gi produktet mer tyngde, og dermed mer følelse av kvalitet. I tillegg fant de ut at det var brukt lim istedet for skruer. 

Saken engasjerte voldsomt i kommentarfeltet og det ble raskt klart at meningene rundt Beats-produktene er mange, for å si det forsiktig. 

Annonse


Ikke et Beats-produkt
Men det var et vesentlig problem med demonteringsprosessen. Og det problemet gjør egentlig at hele saken må skrives om. 

Personen som demonterte hodsettet sa aldri hvilken modell det var snakk om, men refererte til prisen, som var på 199 dollar. Det tilsa at modellen var Beats’ Solo 2, men bildene viste at dette ikke stemte. Det lignet mer på Solo HD, en modell som ikke selges i butikkene lenger. 

Dette ble starten på en interessant avsløring. For under demonteringsprosessen ble det funnet to høyttaler-elementer – ett i hvert øre. Solo HD består imidlertid av fire høyttaler-elementer, to per øre. Med andre ord: dette kunne ikke være et ekte Solo HD-produkt. Og det var det ikke heller. 

Personene hadde rett og slett fått uekte vare, en vare som ikke var produsert av Beats. 

Umulig å skille?  
Diskusjonen om hvorvidt Beats-headsetene er bra eller dårlige skal ikke tas her, det er ikke sikkert dette endrer så mye for kritikerne.

Men flere av de punktene headsetet ble slaktet på, må uansett nå strykes. 

Nedenfor kan du ta en titt på  en video som viser hvor små forskjeller det kan være mellom ekte og uekte vare: 

 

Kilde:
core77

Annonse