Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nye gratisspill i juli (Ill.: Xbox Wire.)

Har du Xbox Gold får du Black Flag gratis

Også Xbox 360-eiere får en hyggelig overraskelse neste måned.

Nå nærmer det seg overgangen til en ny måned, og da er det på plass at Microsoft annonserer gratisspill for den kommende måneden.

I juli kan både One- og 360-eierne glede seg over minst ett storspill hver.

Nice 
Nå er det usikkert om det er relatert til annonseringen av Gears of War:Ultimate Eiditon under E3, uansett får Xbox 360-eiere muligheten til å laste ned Gears of War 3 helt gratis i juli-måneden.

I tillegg kan de laste ned det populære tårnforsvarspillet Plants vs. Zombies. Ekstra hyggelig er det for 360-eierne at de kan beholde spillene selv om de sier opp gullabonnementet.

To fra nå av
På Xbox One-siden får spillerne prøve seg som pirat i Assassin’s Creed IV: Black Flag i juli. Det spillet trenger nok ingen introduksjon, men det gjør kanskje det andre spillet, So Many Me.

Et hjernetrimspill som ble lansert på andre plattformer i fjor, men nå blir det snart tilgjengelig på Xbox One. Merk at spillet kun er tilgjengelig mellom 16. juli og 15. august.

Microsoft annonserte også at fra nå av kommer det to spill i måneden for Xbox One. Dette er visst markere toårsjubileet til «preview»-programmet.

 

Kilde:
Neowin / Xbox Wire

Stikkord: assassins creed, gears of war, xbox 360, Xbox LIVE; Xbox One