Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Å gi full gass er en av taktikkene i Ghost Recon Wildlands, (Ill.: Ubisoft)

Ubisoft letter sløret av Ghost Recon: Wildlands

Bekjemp narkokarteller i det kommende åpen verdenspillet.

Tom Clancy-serien er tilbake med et virkelig ambisiøst spill. Ghost Recon: Wildlands ble vist frem for første gang under Ubisofts E3-show.

Det var ikke all verden av informasjon vi ble presentert under nattens visning, men vi fikk se en trailer som tok for seg tre forskjellige taktikker for å knerte fiendenes narkoreir.

Enten ved å snike seg inn på målene, ta de ut på god og trygg avstand eller kjøre på med et bakholdsangrep, er samarbeid nøkkelen i spillet. Utviklerne lover dog at det skal være opp til spilleren selv å velge taktikk.

Korrupsjon
Spillet er satt til blant annet Bolivia i Sør Amerika og tar oss med til ørkener, fjell, regnskoger og hundrevis av landsbyer. Bolivia har blitt verdens største kokainprodusent, og narkokartellet Santa Blanca har gjort landet til en narkostat. Noe som fører til frykt, urett og vold. «The Ghost», en legendarisk amerikansk spesialstyrke, blir sent inn bak fiendens linjer for å knuse alliansen mellom kartellet og korrupte myndigheter.

En gigantisk verden
Ghost Recon: Wildlands kan enten spilles alene eller i samarbeid med inntil tre andre spillere. Det er satt i en gigantisk åpen verden, som Ubisoft erklærer som deres største verden noen sinne. Spillet utvikles av Ubisoft Paris, utviklerne som blant annet sto bak Future Soldier fra 2012. Vi fikk dessverre ingen informasjon om lanseringsdato til spillet.

Kilde:
Ubisoft

Stikkord: e3, GhostRecon, ubisoft