Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det kan ta deg lang tid å fullføre The Witcher (Ill.: CD Projekt RED)

Det tar alt fra 25 til 200 timer å fullføre dette spillet

The Witcher 3 ser ut til å tilby mange timer med moro.

Hvorvidt et spill er bra eller ikke, avhenger så mange ulike faktorer. Hvor langt spillet er, betyr for eksempel mindre enn hvor interessant selve spillet er. 

Men lengden er likevel interessant for mange.

Og spesielt når det gjelder The Witcher 3 er det interessant, fordi spilleren får så utrolige mange valg og muligheter, noe som gjør at spilltiden kan variere så til de grader. 

Sideoppdragene skal det være veldig mange av, og spillets fremgang avhenger av hvilke sideveier man tar.

Så lang tid brukte han

Siden mulighetene er så mange, blir det vanskelig å finne ut hvor lang tid det vil for en gjennomsnittlig bruker å fullføre spillet. 

CD Projekt Red har flere spilltestere, og den mest erfarne av dem alle, brukte 25 timer på å fullføre spillet. Men det er ikke alt; det var nemlig uten cutscenes og dialoger. Så selv om han spilte spillet så raskt som han kunne, tok det ham likevel 25 timer. 

– Over hundre timer

Så hvor mye tid vil en gjennomsnittlig spiller bruke på å fullføre spillet? Vanskelig å si, men en pekepinn vil CD Projekt Red gi: 

– Vi prøver å lage et gjennomsnitt, og si «vel, du kan faktisk bruke mer enn 100 timer i dette spillet, selv om du ikke er en treg spiler, kun ved å gjøre sideoppdrag», sier kommunikasjonssjef i selskapet, Fabian Mario Doehla, til Polygon

Spillerutviklerne sier altså at du kan bruke over 100 timer i spillet, men Doehla avslører samtidig at de har hatt spilltestere som har brukt over 200 timer. 

Kilde: 
Polygon

Stikkord: The Witcher