Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Pebble Time ble Kickstarters raskest voksende prosjekt. (Ill.: Pebble)

De håpet på 500.000 – fikk inn 20 millioner

Nok en Kickstarter-suksess for Pebble.

Pebble var allerede en suksess på Kickstarter, men nå har de nådd nye høyder med sin nye modell, Time

Over 77.000 personer har støttet prosjektet, og det har resultert i en total innsamlingssum på 20 millioner dollar. Det opprinnelig målet var å få inn 500.000 dollar, dermed har de fått inn 40 ganger mer enn de håpet på. 

1 million på 34 minutter

Pebble ble lansert på Kicktarter forrige måned, og ifølge Venture Beat kom det inn 1 million kroner iløpet av de første 34 minuttene. 

Dermed er suksessen komplett for Pebble, som lanserte sin første versjon av klokka for tre år siden.

På toppen siden 2012

Selv om smartklokker ikke har tatt helt av enda, har Pebble vært en av de mest solide og kritikerroste av dem som er på markedet. Mye av grunnen er batteritiden, som har vært lysår foran sine konkurrenter.

Nå har riktignok ikke Pebble hatt fargeskjerm, så det gjør jo at den skiller seg ut en del, men dette endre seg med Time. Den kommer nemlig med en epaper-fargeskjerm. 

Klokka leveres fra og med mai. 

Oppdatert: 15.28: En tidligere utgave av denne artikkelen hevdet at Pebble Time har fått inn 20 millioner forhåndsbestillinger Det er, som påpekt i kommentarfeltet, ikke helt riktig, da det er snakk om 20 millioner dollar som er samlet inn totalt, fordelt på 77.000 «backers». 

Kilde: Venture Beat

Stikkord: kickstarter, pebble