Annonse


«Photos» kan forsvinne fra «Google+»

Googles-produktsjef Sundar Pichai har i et større intervju med Forbes avslørt at Photos og Hangouts trolig skilles fra Google+.

De skiller nok snart lag
«Du vil nok se fremover at vi kommer til å fokusere på Hangouts, Photos og Google+-strømmene som tre viktige ting for oss, istedet for at det blir sett på som ett produkt», forklarer Pichai i intervjuet.

Det er business-lingo av typen «løsningen ble ikke tatt så godt i mot som vi hadde håpet på, så nå gjør vi endringer, men vi vil ikke si nøykatig hvordan og når.»

Google+-slagordet er i skrivende stund: «Én konto, for alt fra Google. – Google+.»

Annonse
Mange følte det ufint at de ble tvunget over til et ny sosial tjeneste når de bare ønsket tilgang til bilder.

Les også: Nå er Google Talk borte fra Windows – dette er alternativene.

Dårlig kommunisert løsning
Forbrukere, oss inkludert, som plutselig så bildene de knipset dukke opp under Photos på det sosiale nettsamfunnet Google+ begynte å lure på om de samtidig ble delt til hele verden.

Facebook har lenge fått tyn for å gjøre det vanskelig for forbrukerne å ha oversikt over personverninnstillingene – at Google valgte å gjøre dette med bildene til folk har nok skapt endel negativ stemning.

Satser på Hangouts, men må også gi rom til konkurrentene
Picahi snakket også om direkte-kommunikasjon, og sier de vil fortsette å satse på Hangouts (spesielt nå som Google Talk forsvinner), men samtidig ikke være redde for å gi rom til WhatsApp og Facebook Messenger – det er jo samtidig helt avhengig av å ha topp-apper på Android. 

Det er litt av et balansestykke de må mestre.

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse