Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung har trukket 5.0-oppdateringen til Galaxy S4. (Ill.: Samsung)

Android 5.0-kaos for Samsung

Har trukket oppdateringen til S4.

Vi ble i går tipset av flere lesere som opplevde problemer med å oppgradere sine Galaxy S4-mobiler til Android 5.0.

Oppdatert, 10:12:

Dette forklarer Samsung til oss:

«Det har vært noen utfordringer relatert til oppgraderingen av Lollipop. Nøyaktig hvilke modeller det gjelder har vi ikke oversikt over, men vi utbedrer nå slik at de funksjonene som ble borte ved første oppgradering kommer tilbake ved neste oppgradering. Som de får over-air.»

Trakk oppdateringen til S4
Nå bekrefter Samsung Norge til oss at de har trukket oppdateringen fordi de fant feil og mangler i den første versjonen. Blant annet forsvant stillemodus-funksjonen.

«Det utarbeides nå løsninger som gjør at dette skal fungere igjen, og da lanserer vi den igjen,» forklarer Samsung til oss. Da ga oss ikke et tidsestimat.

Mer informasjon om Samsungs Android-oppdateringer finner du her.

Også andre modeller berørt?
Ifølge dette Facebook-innlegget skal Samsung ha stoppet Android 5.0-oppdateringen helt, men vi er usikre om det gjelder alle modeller.

Dette melder selskapet:

«Ny versjon av Lollipop er på vei! Vi er klar over problemene noen brukere opplever etter å ha installert oppdateringen Android 5.0 Lollipop, og har nå stoppet den nåværende versjonen.

Vi jobber for fullt med en ny oppdatering som inneholder løsninger på problemene som har blitt rapportert til oss, inkludert en ny løsning for lydløs modus. Vi håper på å kunne sende ut oppdateringen om kort tid, og vil holde dere oppdatert her på Facebook.»

Annonse
Stikkord: galaxy