Denne Android 5.0-mobilen blir veldig billig

Motorola har avslørt nye Moto E med Android 5.0. Den kommer på tampen av neste måned.

Fra før av selger norske nettbutikker forrige modell med Android 4.0 til rundt 800 kroner. Pris i USA for den nye modellen er 912 kroner eksklusive moms.

Android Lollipop til 800 kroner
Mobilen har fått ganske så god omtale i teknopressen, dessuten leveres den nye modellen med Android 5.0 – bare det er en stor fordel i forhold til mange andre mobiler, for også toppmodellene som koster mange tusenlapper mangler ofte femmern.

Annonse

«Derfor lanserer Motorola Moto E, smarttelefonen for alle som er på jakt etter en god mobil til en rimelig pris. Fordi vi tror tilgang til mobilt nett bør være et valg og ikke et privilegium.» Selskapet opplyser ikke om pris i pressemeldingen.

Snapdragon 200
Motorola oppsummerer de viktigste funksjonene:

* Moto E er nå tilgjengelig med 4G LTE speed1, en 4,5-tommers qHD-skjerm, front mot kamera, den siste Android programvaren (Lollipop) og enda flere tilpasningsmuligheter. Vi tok en allerede stor smarttelefon og paret den med det beste nettverket i verden. Med nye Moto E kan du surfe på nettet, streame musikk, spille spill og se video med 4G LTE-hastighet.

* Moto E kommer med en kraftig Qualcomm Snapdragon-CPU med en 1,2 GHz quad core-CPU og avansert grafikk. Det betyr at du raskt kan skifte mellom dine favorittprogrammer eller lytte til musikk samtidig som du surfer på nettet – uten å gå glipp av noe.

* Med et 5-megapiksel kamera på baksiden og forsiden av telefonen egner nye Moto E seg ypperlig for selfies og videosamtaler med venner og familie. For de som ønsker å gi telefonen en ekstra touch kan man velge mellom fargerike Motorola Bands eller deksler for beskyttelse mot riper og søl.

* Telefonen er utstyrt med et 2390 mAh-batteri slik at du kan bruke telefonen aktivt gjennom dagen uten å lade den.

* Quick Capture-funksjonen gjør det lett å aktivere kameraet uten å bruke skjermen eller menyen. Når du har Moto E i hånden, rister du håndleddet to ganger, og så starter kamera-app’en. Hvis du vil ta en selfie, trenger du bare å rise håndleddet igjen for å skifte til kameraet på forsiden av telefonen.

* Nye Moto E er utstyrt med Android Lollipop, den nyeste versjonen av verdens mest populære mobile operativsystem. Telefonen gir deg dessuten tilgang til Moto Display for varslinger og oppdateringer uten avbrudd og Moto Migrate for rask og enkel overføring av kontakter, bilder og videoer til din nye telefon.

 

Kilde:
Motorola pressmelding

Annonse
Annonse