Annonse


«Raspberry Pi» har satt britisk rekord

Veldedighetsorganisasjonen (budsjettet er helt og holdent dedikert til utdanning og utvikling) Raspberry Pi Foundation avslører på Twitter at de har solgt over fem millioner Raspberry Pi 2-enheter siden de første enheten kom på markedet for tre år siden.

Oppdatert, 20:07:

Vi beklager feilinformasjonen:

Det er solgt omtrent en halv million Raspberry Pi 2-enheter siden lanseringen 2. februar. Til sammen er det solgt fem millioner Raspberry Pi-modeller de siste tre årene.

Les vår lille test av Raspbery Pi 2.

Tar av
Salget startet 2. februar, så tallet er svært imponerende.

Det hadde vært imponerende om det så hadde tatt dobbelt så lang tid, dette er jo ikke en maskin for personer uten i hvert fall litt fikle-kunnskap (men det er veldig lett å installere Kodi).

Det imponerende tallet betyr at organisasjonen har gått fra fra ingenting til å bli den kjappest solgte PC-en i britisk historie.

PR-sjef Liz Upton setter det hele i perspektiv:

«For tre år siden satt jeg på kjøkkenet og puttet klistremerker i brev. I dag sitter jeg på et kontor med 19 kolleger, og for å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan vi har klart å komme dit vi er i dag så kjapt.»

PR-sjef Liz Upton er ikke helt sikker på hvordan de har klart å selge så mange maskiner på så kort tid. (Ill.: Raspberry Pi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde:
Raspberry Pi

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse