Annonse


Xbox One får ekte multitasking

Microsoft har ikke klart å få med seg utviklere på Windows Phone, men nå som Windows 10 apper enkelt vil kunne utvikles på nettbrett, mobiler, stasjonære og Xbox er det håp.

Windows 10 til Xbox One kommer nemlig senere i år.

Vi får vite mer i april
Det vil være under BUILD-konferansen i april at Microsoft skal snakke mer om apper til spillkonsollen sin. Det har The Verge hørt fra sine kilder.

Det betyr at det vil komme mange flere apper på tampen av året, og konsollen vil få viktige funksjons-forbedringer, og helt sikkert et finpusset grensesnitt før 2016. Xbox 360 gikk gjennom svært mange, og drastiske grensesnittendringer fra 2005 til 2014.

Beta-testingen starte i sommer
«Utviklere vil også kunne beta-teste appene sine mot kundene, og apper vil endelig kunne kjøre i bakgrunnen slik at tredjeparts-musikk-apper vil kunne spille musikk samtidig som et spill kjører,» avslører The Verge.

Er du lei av spillelisten i bilspill som Forza 2 (vi rekker opp en hånd), vil denne forbedringen være svært kjærkommen.

Microsofts plan er å skifte over til universale Xbox One-apper i november. Dermed vil apper fra tredjeparts-utviklere dukke opp i samme tidsrom.

Kinect
Det står dårlig til med sensor-tilbehøret, og bedre har det heller ikke blitt den siste tiden skal vi tro The Verge’ anonyme kilde.

Microsoft har nettopp gitt utviklere tilgang til Kinect, men utviklere rapporterer at ytelsen har vært skuffende.

Det er usikkert hvordan Kinect og universale apper kommer til å fungere sammen.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse