Annonse


Microsoft sjokkerer med Windows 7-uttalelse

Vi varslet 12. januar at «Ingen nye funksjoner eller feilrettinger vil rulles ut til Windows 7 fra og med i morgen, men sikkerhetsoppdateringer vil fortsatt komme i fem år til.»

Gladnyhet for de som tviholder på sjuern
Da er det merkelig å lese at Microsoft faktisk vurderer å gjøre langt mer enn å levere en ny funksjon til Windows 7, men til og med den helt ferske Spartan-nettleseren som snart vil kunne beta-testes i en kommende testversjon av Windows 10. Garantert er det ikke, men de vurderer det om mange nok spør.

Det er selskapets IE-team som avslører følgende på Twitter:

«Spartan er for øyeblikket siktet inn mot Windows 10. Vi fokuserer på å få folk til å oppgradere gratis, men vi vil følge med på Windows 7-etterspørselen.»

Helt gratis
Windows 10 blir nemlig en gratis oppgradering for alle med Windows 7, 8.0/8.1 når OS-et lanseres i endelig versjon, trolig i september eller oktober. Det eneste du må passe på er å oppgradere innen det har gått ett år etter lanseringen.

Dette er ikke første gang Microsoft har problemer med å bestemme seg for hva de skal gjøre med gamle OS-er med stor brukermasse.

I desember 2013 handlet det om slutten for sikkerhetsoppdateringer til XP, men selskapet valgte likevel å tette et hull etter fristen.

 

Kilder:
Twitter
Ubergizmo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse