Annonse


Dette kan gjøre Windows til et rått spill-univers

Windows 10 har innebygget støtte for strømming av Xbox One-spill til PC.

Les også: Microsoft ga oss hakeslepp.

Det kan skje, men vi vet ikke når
Men hva med andre veien? Altså strømme PC-spill fra Windows 10 til Xbox One?

Xbox-sjef Phil Spencer avslører nå at dette er noe de vurderer:

«Folk spør om strømming andre veien, kan jeg strømme fra PC til min Xbox? Jeg kan ikke si mer enn at dette er noe vi virkelig ser på muligheten til å gjøre,» avslører Spencer.

Microsoft kan knuse konkurrentene om de ønsker
Vi leser det dithen at arbeidet ikke har startet. Ifølge Spencer prøver de nemlig å finne plass i utviklingskalenderen for funksjonen.

Razer annonserte spill-strømming fra PC til sin Android-boks under årets CES, mens Nvidia har strømmet spill en god stund allerede til sine Shield-produkter.

DirectX 12
Mens vi er inne på temaet spill: Nvidia har akkurat lansert sitt nye mellomklassekort GTX 960, og det er mange som lurer på hva som kreves for å spille DirectX 12-spill.

«Selv om vi ikke er klare til avsløre alle detaljer vedrørende DirecX 12, så kan vi dele med dere at vi samarbeider tett med våre maskinvare-partnere for å sikre at de aller fleste modene maskinvare-komponenter til PC fungerer godt med DX 12.

Dette inkluderer Nvidia Maxwell, Kepler og Fermi-baserte GPU-er, Intels fjerde generasjons Core-CPU-er (og nyere), samt AMDs Graphics Core Next-baserte skjermkort,» sier Microsoft.

De gjør oss samtidig oppmerksomme på at vi får vite mer om DX 12 på Game Developers Conference i mars (2. til 6.)

For å kunne utnytte alle de nye funksjonene DirectX 12 byr på, må man ha et skjermkort som støtter den nye plattformen, men det er i kke det samme som at DX 11-kort ikke får glede av ytelsesforbedringene tolvern gir.

 

Kilder:
Polygon
Polygon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse