Annonse


Dette kan gjøre Windows til et rått spill-univers

Windows 10 har innebygget støtte for strømming av Xbox One-spill til PC.

Les også: Microsoft ga oss hakeslepp.

Det kan skje, men vi vet ikke når
Men hva med andre veien? Altså strømme PC-spill fra Windows 10 til Xbox One?

Xbox-sjef Phil Spencer avslører nå at dette er noe de vurderer:

Annonse


«Folk spør om strømming andre veien, kan jeg strømme fra PC til min Xbox? Jeg kan ikke si mer enn at dette er noe vi virkelig ser på muligheten til å gjøre,» avslører Spencer.

Microsoft kan knuse konkurrentene om de ønsker
Vi leser det dithen at arbeidet ikke har startet. Ifølge Spencer prøver de nemlig å finne plass i utviklingskalenderen for funksjonen.

Razer annonserte spill-strømming fra PC til sin Android-boks under årets CES, mens Nvidia har strømmet spill en god stund allerede til sine Shield-produkter.

DirectX 12
Mens vi er inne på temaet spill: Nvidia har akkurat lansert sitt nye mellomklassekort GTX 960, og det er mange som lurer på hva som kreves for å spille DirectX 12-spill.

«Selv om vi ikke er klare til avsløre alle detaljer vedrørende DirecX 12, så kan vi dele med dere at vi samarbeider tett med våre maskinvare-partnere for å sikre at de aller fleste modene maskinvare-komponenter til PC fungerer godt med DX 12.

Dette inkluderer Nvidia Maxwell, Kepler og Fermi-baserte GPU-er, Intels fjerde generasjons Core-CPU-er (og nyere), samt AMDs Graphics Core Next-baserte skjermkort,» sier Microsoft.

De gjør oss samtidig oppmerksomme på at vi får vite mer om DX 12 på Game Developers Conference i mars (2. til 6.)

For å kunne utnytte alle de nye funksjonene DirectX 12 byr på, må man ha et skjermkort som støtter den nye plattformen, men det er i kke det samme som at DX 11-kort ikke får glede av ytelsesforbedringene tolvern gir.

 

Kilder:
Polygon
Polygon

Annonse