Annonse


Nå er han sjef for Google Glass

Fredag forrige uke ble det ryktet at Tony Fadell hadde fått jobben som Google Glass-sjef. 

Bekreftes som sjef
Det er The Verge som bekrefter at Fadell blir sjef for Glass.

Google girer dermed opp for en forbrukerlansering av brillene, og avslutter Explorer-programmet, et program laget for utviklere og andre spesielt interesserte – ønsket man et par måtte man nemlig ut med 11 300 kroner.

Fremtiden var usikker, nå er den bare uklar
Fremtiden til Glass var i månedene før Fadell tok over, noe uklart for å si det forsiktig.

Interessen for smartbrillene skal ha vært svært laber blant utviklere, og Google-grunder Sergey Brin skal ha blitt sett uten brillene, et uvanlig skue i Silicon Valley.

Kan Fadell får produktet på rett kjøl igjen, forbedre designet, senke prisen og introdusere nye funksjoner? Det blir spennende å se.

At Fadell nå tar over for å bringe Glass til det neste nivået matcher ryktesaken vi skrev 1. desember om at det skal komme nye briller i år med Intel-innmat.

– Vi har lært oss hva som er viktig for forbrukere og bedrifter
I forbindelse med sin nye rolle snakket Fadell med The Verge.

Han påpeker at han fortatt skal jobbe med Nest, og at han gleder seg til å jobbe med Ivy Ross. Ross får det daglige ansvaret for Glass-prosjektet, men hun skal rapportere til iPod-ens far, altså Fadell.

Desverre hadde ikke Fadell noe mer å si enn det.

Eller, for å presisere: Det har han nok helt sikkert, men vi tipper Google holder kortene tett til brystet og har gitt Fadell munnkurv. Det er han sikkert ikke ukjent med, han jobbet jo tross alt for Apple i ni år.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse