Annonse


– Lettere, tynnere og smalere enn iPhone 6 Plus

PCWorld og TechCrunch er heldige.

Kommer ikke til USA engang
De har nemlig allerede fått ta i og såvidt teste Xiaomi superlekre, billige og kraftige Mi Note – mobilen som ble introdusert i går.

Vi er avhengige av rapporter fra over dammen, da mobilen ikke kommer til salg i Norge – ingen produkter fra selskapet kan kjøpes her, ei heller i USA.

Selskapet skal riktignok utvide i år, men ikke vår del av verden.

Den føles bra ut også
TechCrunch er imponerte over god byggkvalitet og at den føles helt super i hånda. At den er så tynn imponerer også: 5,7 tommeren måler ikke mer enn 6,95 mm.

Den er altså både tynnere og lettere enn iPhone 6 Plus, ei heller buler kameraet ut på baksiden (de gjorde et poeng av dette under pressekonferansen).

5,7 tommer høres nesten for mye ut, men den ligger godt i hånda skal vi tro de første som har holdt i den. (Ill.: Ben Thompson/Twitter)
Mi Note skiller seg ut fra alle andre smartmobiler på markedet. (Ill.: Xiaomi)

– Vi banker iPhone 6 Plus
– Vår mobil er lettere, tynnere, 
smalere og kortere enn iPhone 6 Plus, men vi har en større skjerm, proklamerte Xiaomi-sjef Lei Jun stolt under presentasjonen, og han har helt rett.

Enda mer imponerende er dette med tanke på at du kan få mobilen i Pro-utgave med enda høyere panel-oppløsning og Snapdragon 810-CPU.

Du finne en haug med bilder av mobilen her og her.

– Et polert produkt
«Vi ble ganske imponerte over Mi Note. Produktet er polert og har et kompakt design som skiller seg ut fra andre smartmobiler med stort panel.

Når vi testet den føltes den ikke ut som en iPhone i det hele tatt. Selv om den har metallramme i front, har den en glassbakside som kurver rundt kantene.

Dette gjør at mobilen føles mindre ut som en kloss, og lettere å holde i,» skriver PCWorld, som presiserer at selv om 1080p-panelet er lekkert, kunne det ha vært mer lyssterkt.

MIUI kjører silkemykt
Hva med ytelsen? Mobilen kjører MIUI, Xiaomis egen Android-versjon. «Ytelsen var veldig god, og programvaren kjørte uten problemer», konkluderer PCWorld.

Denne mobilen har heldigvis ikke samme problem som en annen tynn en, nemlig Oppo R5 som trenger en skikkelig OS-oppdatering.

5,7″ er stort, derfor kan du krympe grensesnitt ved enhåndsbruk. (Ill.: Xiaomi)

 

Kilder:
TechCrunch
PCWorld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse