Annonse


Den kuleste iPhone 6s-funksjonen kan være avslørt

Alle iPhone-modeller har ved lansering en eksklusiv funksjon de andre modellene i stallen ikke innehar.

To eksklusive funksjoner avslørt?
Så blir nok også tilfellet med iPhone 6s (iPhone 4 fikk Retina, 4s hadde Siri og 5s var først med Touch ID), men man forventer at designet forblir, og at det kommer tradisjonelle oppdateringer av CPU, GPU og RAM.

Derfor må Apple finne på noe annet som får folk til å bli sugne på å handle en ny modell – ytelse og design er jo ikke alt.

Det er kinesiske UDN som hevder å vite at den kommende toppmodellen som lanseres i høst får doble kameralinser med innebygget optisk zoom, og med den nye berøringsteknologien som er i Apple Watch.

Les også: Se, her er Apple Watch på fest.

Kvitter de seg med 16 GB-modellene?
Hva er bruksområdet?

Akkurat dette ryktet går på at det mobilene får to trykk-sensorer som gjør det mulig å føle puls og blodtrykknivået på fingeren. UDN never også en 3D-trykk-sensor skal bygges inn i berøringspanelet.

Samtidig melder de at iPhone 6s og 6s Plus vil starte med 32 GB lagringsplass, og ikke 16 GB som forgjengerne.

Apple Watch er Apples første produkt med en berøringsskjerm som kjenner om du trykker hardt eller mykt på panelet (Force Touch). Vi ser på det som svært sannsynlieg at samme teknologi blir å finne i iPhone 6s og 6s Plus. Tactile Engine sørger for forskjellige grader av vibrasjon og lyder. (Ill.: Apple)

 

Kilde:
Techno Buffalo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse