Annonse


«The Interview» kan bli gratis

Fra hacken var et faktum, til det ble kjent at Sony stoppet kino-premieren, har det blitt ymtet frempå, i hvert fall av teknologi-kommentatorer, at Sony rett og slett bør laste opp filmen gratis.

Gratis på crackle.com?
Og nå styrkes denne planen, for det er visstnok akkurat det Sony nå vurderer å gjøre med komedien som FBI hevder Nord-Korea ble så forbannet på at de hacket Sony Pictures.

Det er The New York Post som melder at filmen kanskje lastes opp på Sonys strømmenettside crackle.com helt gratis – isåfall er faren stor for at dette kun blir et tilbud for de med amerikansk IP-adresse.

Amerikanske borgere kan nemlig strømme et knippe Sony-filmer helt gratis derfra fra før av.

– Vi hadde ikke noe valg
Nå avslører også Sony ovenfor The Verge at ingen strømme-leverandører har vist interesse ovenfor filmen. Dette styrker spekulasjonene om at Sony laster den opp gratis.

«La oss være helt klare: Den eneste avgjørelsen vi har gjort i forhold til filmen er at den ikke skal lanseres på julaften på kinoene fordi kinoene nektet å vise den.

Uten kinoene kunne vi ikke lansere filmen julaften. Vi hadde ikke noe valg», forklarte Sony i en epost til samme nettavis.

Til og med USAs president Barack Obama har kommentert hendelsen. Han kritiserte Sony Pictures for å trekke filmen selv om Sony først gjorde det etter at de store amerikanske kino-kjedene trakk seg.

 

Kilder:
The New York Post
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse