Annonse


Hva er det piratene pønsker på nå?

Thepiratebay.org er tilbake. Nå har de startet å telle antallet dager og timer siden The Pirate Bay ble raidet.

Oppdatert, 12:20:

Ifølge Isohunt har ikke denne nettsiden noe med dem å gjøre. Dette avsløres ovenfor TorrentFreak.

Siden inneholder også reklame om man trykker på et element på siden. Isohunt bekrefter indirekte i en knapp kommentar til TorrentFreak at det er Pirate Bay-teamet som står bak:

«De har tatt videoklippet fra vårt domene (Red. anm.: piratflagget). Akkurat nå har vi ingen anelse hva TPB ønsker å formidle med dette.»

Isohunt teller ned til ny-lansering
Når domenet først kom tilbake ante ingenting hva som skulle skje, og nå teller de antallet dager TPB har vært nede. Kommer de tilbake, og hvem står bak?

Spørsmålet er om dette blir et Isohunt-prosjekt, eller om de har gjort en avtale med folkene som har driftet piratebay.se til de ble raidet av svensk politi 9. desember.

– Lag din egen Pirate Bay!
Få timer etter politi-aksjonen dukket det opp mange luresider som prøvde å tjene penger på piratene, men så kom Isohunt på banen og lanserte oldpiratebay.org, en database-backup av serverne som ble raidet.

Det nyeste stuntet til Isohunt er The Open Bay, et prosjekt som gjør det mulig for alle med minimal datakunnskap å sette opp sin egen Pirate Bay-tjeneste fra egen server.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse