Annonse


Netflix: – Glem det!

Når ITavisen møtte Netflix sin tekniske sjef Neil Hunt i forbindelse med norges-lanseringen oktober 2012 møtte vi spørre spørsmålet: Vil Netflix noengang støtte lokallagring av innholdet.

– Glem det
Svaret vi fikk var det samme som Netflix igjen terper på. Det er ingen forandringer her, og mye av det skyldes nok Netflix sin avtale med filmbransjen.

Nå er det selskapets PR-sjef Cliff Edwards som til TechRadar sier at «det aldri kommer til å skje».

Ifølge Edward er ikke lokal-lagring den endelige løsningen på problemet. Hva er problemet? Jo, tilgang til WiFi av god kvalitet.

– Ikke et problem om fem år
Edwards tror dessuten at om fem år så vil ingen spørre etter funksjonen.

Han tror at i 2020 så er det så gode nett overalt, at vi ikke behøver å tenke på om vi har nett eller ikke – det bare er der, hele tiden.

Forbedrer støtten
Amazon derimot, tar en helt annen rute og synes fem år er for mye. De kommer til å rulle ut støtte for lokal-lagring av film på flere enheter enn Fire-nettbrettene til selskapet.

«Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å se sine digitale videoer på alle sin enheter, uansett hvor de er:

Derfor er Prime Instant Video den eneste tjenesten i USA som støtter lokal-lagring på flyet, i bilen, uansett hvor du vil er.

Lokal-lagring er allerede tilgjenglig på Fire-nettbrett. Vi skal rulle ut denne funksjonaliteten til andre enheter i fremtiden.»

 

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse