Annonse


Microsoft brygger på noe gigantisk

En saftig avsløring av ZDNet kan ha lekket Microsofts store planer for strømming.

Strømming av apps og spill på alle Windows-dingser
Selskapet jobber nemlig for fullt med prosjektet «Arcadia
», og rekruterer personer til teamet som skal forske frem strømming av spill og apps over Microsofts kraftige skyserverløsning Azure.

«Arcadia-teamet (Operating Systems Group Arcadia team) drar nytte av mange nye app-teknologier for å lansere lekre og unike opplevelser til Microsofts kjerne-plattformer. 

Vi ser etter smarte og talentfulle utviklere for å hjelpe Microsoft med den neste store tingen,» heter det i stillingsannonsen som påpeker at det er et pluss om personen (som må være en drevet utvikler) har kjennskap til iOS og Android-utvikling.

Viktige greier
Det er intet mindre enn teamet som jobber med Windows som nå har fått i oppgave å utvikle prosjektet som muligens også kan åpne for Xbox 360-spill på Xbox One, og Android-apper på Windows Phone.

Microsoft skal snakke om forbrukerfunkjoner og spill i Windows 10 21. januar, men ZDNet sin Microsoft-ekspert Mary Jo Foley tror ikke Arcadia blir en del av presentasjonen. Til det er nok prosjektet ikke komplett nok.

OS-gruppe med ansvar for strømming
I tillegg til Arcadia OS-gruppen nevnt over, søker selskapet også folk som skal være en del av en ny «Operating Systems Group» med ansvar for strømming.

At Microsoft bygger to helt nye OS-team kan ikke bety annet ann at de har store planer fremover. 

Slik beskrives dette teamet i stillingsannonsen:

«Teamet skal jobbe med å dra nytte av skyen for å levere lekre og unike opplevelser til Microsofts kjerne-plattformer. Disse opplevelsene drar nytte av en massiv ny geo-distro-tjeneste som skalerer, og som vil redifinere hva som er mulig med dagens enheter.

Klient-teamet har ansvaret for å bygge et brukergrensesnitt, og skal sømløst koble sammen tjenesten og enhetene.

Vårt team er lite, men det vokser, og er dedikerte til å løse en av Microsofts største forretnings-utfordringer på en kreativ måte.»

 

Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse