Annonse


Android-redaktør anbefaler «iPad Air 2»

David Ruddock, redaktør for den respekterte Android-bloggen Android Police, kåret et produkt «fra den andre siden» til det beste nettbrettet å handle til julaften.

Les vår iPad Air 2-kommentar: iPad Air 2 har gjort mini-en overflødig.

En Android-blogger gikk for iPad
Selvsagt er det mange Android-produkter å finne på listen, og hans kollega anbefaler Nexus 9, men Ruddock er helt uenig i dette valget. 

Samsung Galaxy Tab S 8.4 og Nvidia Shield Tablet er også på listen over stabens favoritter, men så kommer altså Ruddock og ødelegger festen for Android-folket. Makan.

Helt overraskende kommer ikke nyheten om at mange av dem ikke anbefaler Nexus 9, den har nemlig ikke fått gull-kritikker.

Les også: Så mye koster Nexus 9.

– Nexus 9 er ikke noe særlig
Derfor mener han at konkurrentene ikke når opp:

Android Police’ David Ruddock er en modig mann. (Ill.: David Ruddock/Twitter)
«Ja, jeg ødelegger gavetipsene ved å anbefale denne.

Hvorfor? Fordi som du kanskje har merket, anbefaler ingen av oss Nexus 9 (Bortsett fra Cameron, men ikke hør på ham).

Nexus 9 er rett og slett ikke særlig bra. Faktisk hevder jeg at intet Android-nettbrett er.

Nvidia Shield Tablet er mye produkt for pengene, men skjermen er egentlig ganske dårlig, og batterilevetiden er ikke spektakulær

iPad Air 2 kjører ikke Android og det bryr jeg meg heller ikke noe om, for jeg mener at valget står mellom denne eller Galaxy Tab S om du er på jakt etter et premium-nettbrett.

Jeg er heller ikke så begeistret for Exynos-CPU-en, 16 GB lagringsplass og det faktum at Samsung ikke er så flinke til å oppdatere

10.5-modellen er for stor, og jeg er ikke sikker på at jeg vil ha et 8,4″nettbrett. Det er akkurat for lite. Nexus 9 har riktig størrelse, men omtrent alt annet er feil.»

Men hvorfor iPad Air 2?
«iPad Air 2 pålitelig, forutsigbar og veldig kjapp. iOS har fortsatt noen apper Android-nettbrett ikke har, og selv om Android-nettbrett har noen fordeler (som en mye bedre Gmail-app), er iPad-en et lett valg for meg.

Det er mine penger som brukes på brettet, og jeg kommer til å velge det produktet jeg vet lever opp til en viss kvalitetsstandard.

iPad har vært gullstandarden innen nettbrett siden lanseringen, og dette har ikke forandret seg. Jeg tror heller ikke det kommer til å forandre seg med det første.»

 

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse