Annonse


– Dette er iPad Pro

Det japanske magasinet Mac Fan hevder å ha fått tak i designtegninger av iPad Pro.

Fortsatt mange måneder unna
Det har de siste par årene blusset opp rykter rundt en større iPad-modell.

Det har ikke lekket noen komponenter fra Apples asiatiske produsenter enda, trolig fordi nettbrettet fortsatt er et godt stykke unna lansering.

Les også: iPad Air 2 har gjort iPad mini 3 overflødig.

Annonse


– iPad Air Plus og iPad Air 4
Så dette bildet er egentlig det eneste vi har å gå etter i skrivende stund, bortsett fra noen detaljer.

Bladet hevder produktnavnet er iPad Air Plus, at skjermen måler 12,2″ og at den skal leveres med en flunkende ny A9-CPU.

Fire høyttalere i front skal visstnok også være en del av pakka for å kunne sende ut stereo-lyd uansett hvordan man holder i den.

Etter den merkelige lanseringen av iPad mini 3, kom det rykter på banen om at mini-modellene kanskje kom til å forsvinne fra markedet, til dels takket være iPhone 6 Plus. Dette stemmer ikke ifølge Mac Fan.

De hevder det kommer en ny iPad mini 4 neste år med A8X-CPU-en som per idag kun er å finne i iPad Air 2. Samme blekke hevder at iPad mini og iPad mini 2 forsvinner fra Apples sortiment.

Vår-lansering? Hmm..
Lansering? En gang mellom april og juni neste år.

Nå har nye iPads vært høstprodukter de siste årene, så det høres merkelig ut, men hva vet vi: Kanskje Apple har lyst å flytte på lanseringskalenderen.

Dette styrker ikke troverdigheten til tiddsskriftet, men det gjør det faktum at de lekket nesten helt riktige dimensjoner (designet stemte) før lanseringen av 6 og 6 Plus (de bommet på Plus med å hevde den målte 5,7″).

Kilde:
Macotakara

Annonse