Annonse


Slik blir Android Wear 5.0

Android-bloggen Phandroid har avslørt en rekke nye funksjoner i nye Android Wear 5.0 Lollipop som kommer allerede tidlig i desember ifølge samme blogg.

Det høres tidlig ut, men siden oppdagteringen ikke gjør stort med utseende eller brukeropplevelsen, men leverer flere nye funksjoner, er det ikke usannsynlig.

Konkrete lekkasjer
Det blir mye nytt å finne i den kommende oppdateringen (men kjerneopplevelsen tukles det ikke med), og det er ikke så rart, Android Wear er en fersk plattform, og det vil skje store endringer i tiden fremover. 

Det mest spennende er at denne lekkasjen er stor og konkret. Google har ikke snakket om dette enda.

Annonse


Vår test av LGs smartklokke G Watch R med Android Wear kommer iløpet av dagen.

Integrerer været
Blant annet vil nye Wear kunne vise klokkens batterinivå, lagringsplass og klokkeansikt rett fra mobil-appen.

Vær-rapporter skal bli en integrert del av klokkeansiktet (slik at man slipper tredjepartsløsninger), og man vil kunne angre at man sveipet bort et varsel (dette vil vi personlig sette pris på) ved å sveipe opp.

Flere kjappe innstllinger
Ved å sveipe ned vil man få mange flere muligheter enn hva som er mulig nå, blant annet lyd og lysstyrke-innstillinger. Det vil også bli mulig å øke skrift-størrelsen.

En annen flott forbedring vi vil sette pris på, nå som vi har brukt Android Wear litt, er at Google Now skal sortere aktiviteter etter bruk.

Ellers ser ikke brukeropplevelsen eller utseende ut til å forandre seg med Android Wear 5.0 – dette er først og fremst en funksjonsoppdatering.

 

Kilde:
Phandroid

Annonse


Annonse


Annonse