Annonse


Her er nye Jawbone

Som Fitbit lanserer Jawbone nye produkter denne høsten.

Dette er Jawbone UP3
For nå har de akkurat annonsert to nye produkter. Mest spennende er Jawbone UP3, et produkt som følger med på puls, søvnen og treningen din.

Les også: Fitbit: – Apple Watch er ingen trussel.

«Dette er smartarmbåndet som virkelig kan bæres til alle tider og ved alle anledninger med sin stilrene utforming med en slitesterk, anodisert aluminiumsoverflate, opptil syv dagers batterilevetid og en design som er vanntett ned til 10 meter.

Smartarmbåndets plattform består av flere sensorer som samler inn store mengder informasjon om din aktivitet både dag og natt.

Den avanserte plattformen inkluderer blant annet en ny tre-akset akselerasjonsmåler, avanserte bioimpedanssensorer samt sensorer for både hud- og omgivelsestemperatur», skryter Jawbone i pressemeldingen.

Veiledende pris blir 1479 kroner når salget starter tidlig neste år. Den kommer i svart og sølv-modeller.

Jawbone UP3. (Ill.: Jawbone)
Jawbone UP3. (Ill.: Jawbone)

Billig aktivetesklipp
Produkt nummer to er en liten og enkel aktivetetsmåler kalt 
Jawbone UP Move:

«UP MOVE er en gøyal og enkel måte å måle ditt aktivitetsnivå, og for kun 449 kroner er det et glimrende alternativ for alle som ønsker å komme i form eller gå ned i vekt.

Utstyrt med de samme målefunksjonene som våre UP- og UP24-smartarmbånd, kombinerer UP MOVE stil, allsidighet og komfort med svært nøyaktig måling og personlig veiledning» forklarer Travis Bogard, produkt- og strategisjef hos Jawbone i pressemeldingen.

Batteriet (som er likt det man finner i digitale klokker og fjernkontroller) kan skiftes ut og varer i opptil seks måneder.

Prisen er altså 449 kroner og den lanseres tidlig 2015.

Jawbone Up Move. (Ill.: Jawbone)

 

Kilde:
Jawbone pressemelding

Annonse


Annonse