Annonse


Eks Android-sjef: – iPhone 6 har best design

At Xiaomi liker Apples design hersker det liten tvil om, men at en tidligere Android-sjef skryter så hemningsløst av Apples iPhone 6 er likevel litt overraskende.

Elsker iPhone 6-designet
Det er jo konkurrerende selskaper dette tross alt, men Hugo Barra (han var «vice president» for Android i 2012, men gikk til Xiaomi i september ifjor) legger ikke skjul på at han er svært henrykt over iPhone 6′ design.

I et intervju med Wall Street Journal D sier han rett ut at iPhone 6 har det beste smartmobil-designet verden noengang har sett.

– iPhone 6 er den vakreste smartmobilen som noensinne er bygget, skryter han.

Les også: – Xiaomi fortsetter å stjele.

– Ingen er helt unike
– Våre designere og utviklere er inspirert av gode produkter, og for å være ærlig, hvem er ikke det? Vis meg et produkt i vår bransje som har et helt unikt designspråk. Du kommer ikke til å klare å finne et, hevder Barra, men sa samtidig at designere i selskapet mangler litt selvtillit fordi selskapet ikke er så mange år. Selskapet startet opp våren 2014.

Vi mangler litt selvtillit
– Det er en kamp, men jeg tror vi lærer og forbedrer oss. Når du ser tingene som kommer fra oss neste gang, kommer du til å legge merke til noen unike ting.

Apples sjefsdesigner Jony Ive er langt fra smigret over det han ser på kopiering og lathet, noe han ga utrykk for i mars i år, og så sent som denne måneden.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse