Annonse


Derfor ødela iOS 8.0.1 iPhone 6

Apples produktmarkedsføringssjef Greg Joswiak har avslørt hvorfor iOS 8.0.1 gjorde iPhone 6 og iPhone 6 Plus til en ufrivillig iPod Touch uten Touch ID, ringe- og meldingsfunksjoner.

Ikke en iOS-feil
Teknoavisa Re/Codes messe Code/Mobile fikk Tim Cook i tale på mandag, og nå har en annen toppfigur i Apple-systemet latt seg intervjue, nemlig Greg Joswiak.

– Det var ikke programvaren i seg selv, det var måten den ble distribuert på, forklarte han ovenfor Re/Code-eierne og journalistene Walt Mossberg og Kara Swisher (som hoppet av The Wall Street Journal og startet for seg selv).

Rammet 40 000
Heldigvis for de 40 000 (av 10 millioner solgte iPhone 6 under åpningshelgen) som ble rammet av feilen fant selskapet kjapt ut hva som var feil, og klarte dermed å rulle ut 8.0.2 som rettet feilene dagen etter.

Uansett er det ikke tvil om at dette var en ripe i lakken for selskapet.

– Vi gjør få feil
– Vi gjør ikke mange feil, men det var en av dem, insisiterte Joswiak når han ble presset med nye spørsmål rundt feilen.

Joswiak hadde også en streng melding til de som registrerer iPhone-en sin hos ikke-offisielle kilder for å laste ned beta-versjoner av iOS, og advarte at selskapet følger med på hva som skjer.
 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse