Annonse


Dette er en skjermkortboks

Alienware Graphics Amplifier er Alienwares nyeste produkt til spillerne.

Oppgradert spill-laptop
Poenget med boksen er å gi mye mer kraft til selskapets nyeste bærbare, Alienware 13.

Boksen bruker ikke en standardtilkobling, så den fungerer kun med Alienwares nyeste maskin, men ifølge The Verge hinter selskapet om bredere støtte i fremtiden.

Den nye laptopen kommer i følgende utgaver:

* 1366 x 768
* 1920 x 1080
* Berørings-modell med oppløsningen 2560 x 1440
* OS: Windows 8.1, 8.1 Pro og Windows 7 Pro.

Også med berøringspanel
Alienware utdyper:

«Alienware 13 kommer med Intel Core i5-prosessor og NVIDIA GeForce GTX 860M med 2GB dedikert GDDR5 grafikkminne.

Chassiset er redesignet, men har fortsatt de karakteristiske romfart-karbonfiber-kompositt-inspirerte overflatene, tykkelse på en tomme, og vekt på to kilo.

Maskinen er den første bærbar fra Alienware som kommer med valgfri skjerm på 2560×1440 QHD-oppløsning og touch-teknologi. IPS-panelet gir rike, levende farger og bred betraktningsvinkel.»

Grafikkboks
«Alienware Graphics Amplifier kan kjøpes separat eller sammen med Alienware 13. Stasjonære grafikkort fra både AMD og NVIDIA kan dermed brukes som alternativer.

Grafikkforsterkeren kobles direkte til maskinen og støtter fire ganger mer gjennomstrømning enn dagens Thunderbolt-enheter via dedikerte PCI Express-spor.

Grafikkortene vil ha mer enn nok båndbredde til å levere grafikkopplevelser tilsvarende en stasjonær maskin. Fire USB 3.0-porter støtter bruk av tilleggsutstyr,» forklarer Dell i pressemeldingen.

Boksen har nok kraft til å dra rundt PCIe x16-skjermkort i full størrelse med en maks effekt på 375 watt. Det betyr at du ikke kan mate den med Nvidia GeForce Titan, men de aller fleste andre skjermkort vil fungere.

Tilgjenglighet
Alienware 13, Alienware Graphics Amplifier og Alienware Area-51 er tilgjengelige for salg fra 28. oktober.

Startpriser:

* Alienware Area-51: 13 990 kroner

* Alienware 13: 9490 kroner

* Alienware Graphics Amplifier: 2069 kroner

Den spesielle Alienware Area-51 kommer altså samtidig (vi skrev om den i september), og leveres med «Intels nyeste seks- og åtte-kjerners Haswell-E Core i7-K-serie av prosessorer, flytende kjøling, grafikkalternativer fra både AMD og NVIDIA, DDR4-minne, Killer Gigabit Ethernet, Intel 802.11ac dual bandet WiFi og Windows 8.1.

Chassiset er fortsatt ikonisk designet med trekantet form og industrielt preg for blant annet forbedret varmestyringen og enklere tilgang til porter foran og bak.»

 

Kilde:
Dell direkte

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse