Annonse


Dice: – De mistet tilliten til oss

Battlefield 4-lanseringen var langt fra uproblematisk, og responsen fra spillerne har haglet med negativt fortegn siden lanseringen for ett år siden.

Erkjenner problemene
At spillet var i beta-fase når det ble sluppet på markedet må muligens erkjennes nå etter å ha sett hvor store endringer det har blitt gjort det siste halvåret, ikke minst høst-oppdateringen som har gjort masse for å gjøre spillerbevegelsene nærmest identisk med Battlefield 3.

I samme oppdatering er også nettkoden, og serverne, oppgradert for å kunne takle alt som skjer på slagmarken, inkludert alle kjøretøyene.

I et lengre intervju med Gamespot erkjenner Dice’ LA-produsent David Sirland at alle problemene siden lanseringen definitivt har tæret på tilliten fra spillerne.

– Vi må bevise at vi kan
 Sirland er også ærlig på at det gjenstår mer arbeid for å vinne tilbake spillere som har falt fra:

«Vi har helt sikkert fortsatt spillere som ikke stoler på at vi kan levere en stabil lansering eller et stabilt spill. Jeg kan bare si… jeg vil ikke si noe annet fordi jeg vil. Jeg vil at de skal se på hva vi gjør nå og hva vi skal gjøre. Det er mitt svar.

Jeg tror vi må gjøre ting for at vi skal få dem til å stole på oss. Ikke bare si ting for å få tilliten tilbake,» erkjenner en åpenhjertet Sirland.

En DLC til
Dice-teamet som jobber med å forbedre storspillet har nå innsett at de er viktig å få tilbakemeldinger fra Battlefield-spillerne:

«..Fordi samfunnet er mye smartere enn hva vi tidligere har gitt dem kreditt for».

Den siste utvidelsespakken, Final Stand, kommer en gang i løpet av høsten. Noen dato er enda ikke avslørt.

Samtidig er også prisen på Battlefield 4 til PC kraftig redusert den siste tiden. Lefdal.com selger spillet til 99 kroner, mens EA tar 179 kroner for standardutgaven på Origin.

Kilde:
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse