Annonse


Microsoft bekrefter «Surface Pro 4»

DigiTimes, en langt fra sikker ryktekilde, skrev en artikkel om at Microsoft trolig var ferdige med Surface. Det fikk selskapet til å reagere.

Surface Pro 4 neste år
Faktisk fikk det selskapet til å skrive et blogg-innlegg om produktet med tittelen
«Surface Pro 3 is for Business Especially», noe som er en vidererøring av det bedrifts-sentriske fokuset Mirosoft også delvis hadde når de presenterte «Windows 10 Technical Preview.»

«Vi er fornøyde med å kunne dele at følgende Surface Pro 3-tilbehør er designet med tanke på vår strategi fremover, og at de blir kompatible med neste generasjons Surface Pro,» skriver Microsofts Brian Hall. 

Hall har vært Surface-sjef i nesten to år.

Det handler om Intel
Merk at det er kun Pro som nevnes, og ikke ARM-produktene.

Dessuten: Hvor blir det av mini-modellen og et nytt nettbrett myntet på forbrukere?

Eller kanskje kommer det aldri noen slik produkter. Muligens er Microsofts strategi å ta seg av bedriftsmarkedet med Surface Pro 4, alle sky-tjenestene og Windows 10, så får Windows-partnerne produere forbrukerprodukter med Windows 10?

På vei til å gi opp forbrukerne?
Vi vet ikke, men det er ingen tvil om at Microsoft har tegnet opp en ny strategi, og den er langt mer bedrifts-foksuert enn tidligere.

Dette gjenspeiles også på Microosfts norske Surface-nettside med tittelen: «Antageligvis de mest produktive nettbrettene i verden.»

Det blir spennende å se hvilke maskinvareprodukter Microsoft har i stallen neste år, da vil vi mye klarer kunne se hvor selskapet ser seg selv de neste årene.
 

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse