Annonse


Denne appen ble for mye for Apple

Apple er endelig på rett spor med iOS 8.0.2, men det betyr ikke at de har lagt mykere føringer for hvilke apper som har lov til å gjøre hva i det nye mobil- og nettbrett-OS-et.

Fjernet
«
Launcher» var det enkelt beskrivende navnet på iOS 8-widgeten som lagde snarveier til favoritt-appene for kjapp opstart fra varselsenteret, men ifølge Apple er ikke dette lov: Det bryter nemlig med iOS 8-vilkårene.

Appen ble trukket tilbake fra App Store fredag natt.

De som betalte får beholde funksjonalitet
De som betalte for Pro-funksjonene i appen får beholde disse, men ingen andre får altså anledning til å kjøpe de samme ekstra-funksjonene.

Med «Launcher» kunne brukeren ikke bare legge til snarveier til installerte apper, men også lagre egendefinerte nettadresser.

Kjapp tilgang til innstillinger
Som om ikke det var nok var det også mulig å starte en ny samtale, opprette en ny SMS-melding, epost eller iMessage – rett fra varselsenteret.

Det høres nyttig ut, men Apple tillater tradisjonelt sett ikke apper som endrer den grunnleggende kjernefunksjonen i iOS, og denne appen faller nok under denne beskrivelsen.

Nye popper opp
Men selv om
«Launcher» er borte, har ikke det stoppet utvikleren devarty.com. personen bak har nemlig lansert «Launch+» (7 kroner). Appen ser ut til å tilby det samme som Launcher gjorde, så da får vi se hvor lenge denne appen overlever.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse