Annonse


Nå kan du spille PS4 på do

Har du vanskelig for å løsrive deg fra spillet når du må tre av på naturens vegne?

Da har Sony løsningen for deg, forutsatt at du både har skaffet deg en PS4 og en av de to kommende, nye Z-telefonene som de presenterte på IFA-messen i Berlin i kveld.

Bruk telefonen som skjerm
De kommende Z 3-mobilene kan nemlig via «PS4 Remote Play» fungere som skjerm dersom du kobler dem til en PS4-kontroller.

Dermed kan du fortsette å spille mens du beveger deg rundt i huset, så lenge du har WiFi-forbindelse.

Varer i to dager
De nye Z-telefonene har for øvrig en batterilevetid på opptil to dager ved vanlig bruk (som kjent er dette er varierende størrelse), noe som ifølge Sony plasserer dem blant de beste i bransjen i så måte.

Sony hevder også at egenskapene i direkte sollys er kraftig forbedret med en helt ny teknologi som analyserer lyset som treffer hver enkelt piksel og justerer seg i henhold til dette. (les også DinSide.no: Sony med remote play og røslig batteritid)

Lett nettbrett
Og selvsagt er de vanntette, noe som har blitt et varemerke for Z-telefonene. Vi vil med andre ord tippe at Sony også i år i Berlin har satt et par telefoner i dusjen og lagt minst én under vann…

Også et nytt nettbrett i Z-serien ble presentert, Xperia Z3 Tablet Compact. I likhet med telefonene er dette mini-brettet på 8 tommer og med en beskejden bvekt på 270 gram vanntett.

Lillebroren er finest?
Z3 har en lillebror som har fått navnet Compact, og denne ble vi igrunnen mer forelsket i enn storebroren under Sonys videoseanse fra Berlin.

Mens den store Z3 har 5,2 tommers skjerm, er Compact-utgaven på 4,6 tommer.  Samtidig er den ni prosent tynnere og seks prosent lettere, for de som ikke liker å dra på jumbo-lurer.

Wear-klokke
Ellers kunne Sony i likhet med utallige andre presentere en klokke. Denne er nummer tre i Smartwatch-rekke og for første gang basert på basert på Google smådings-OS Android Wear.

Også et nytt SmartBand trenings/helsearmbånd med e-papirskjerm (a la Kindle e-boksleser, praktisk i solskinn) ble presentert.

Flere bilder (alle tatt av Kirsti Østvand/DinSide.no):Annonse


Annonse


Annonse


Annonse