Annonse


Prat anonymt og snok på andre

Har du noen gang ønsket at du kunne prate med andre folk rundt deg uten at de vet hvem du er?

Prat med folk i nærheten
Det kan du nå gjøre med Slight, en iOS-app (Android-versjon er dessverre ikke tilgjengelig ennå) som søker opp andre i nærheten av deg og lar deg prate med dem.

Forutsetningen er selvsagt at også de andre har Slight installert på telefonene sine, og siden appen foreløpig har beskjeden utbredelse kommer kanskje dette med anonymiteten noe i bakgrunnen.

Alternativ til SMS og FB
Vi har imidlertid testet den i redaksjonen, og ser allerede nå gode muligheter for helgemoro.

Annonse
For eksempel på et utested, der folk kringkaster både det ene og andre ut på kvelden. Normalt ville de gjøre det via SMS, Twitter og Facebook, men da henvender de seg enten til bare én person, en smal vennekrets  eller til hele verden.

Rekker 40 meter
Med Slight henvender du deg til de som befinner seg innenfor 40 meters radius. Det vil si de som holder på med det samme som deg og som opplever det samme der og da.

Om du for eksempel befinner deg på en konsert, kan du enkelt følge med på hva de andre rundt deg synes om musikk. I tillegg kan du selv delta med dine synspunkter, uten at de som står rundt deg vet at det er deg.

Ikke innlogging
Og vil du gi deg til kjenne med fullt navn, kan du jo det også. Men appen krever verken brukernavn eller passord – det er bare å gå rett inn, så hvem som ellers er der.

Appen er tilgjengelig i Norge, og er gratis.

 

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse